Doelman van De Treffers scoort in 95e minuut en maakt rampweekend Kozakken Boys compleet

2 april 2018 om 18:09
Het paasweekend heeft de titelaspiraties van Kozakken Boys in de Tweede Divisie geen goed gedaan. Na de 2-1 nederlaag zaterdag bij GVVV volgde maandag puntenverlies bij De Treffers. Een gelijkmaker van de doelman van De Treffers in de 95e minuut bezorgde de ploeg uit Werkendam een teleurstellend gelijkspel 1-1.
Profielfoto van Ramon Min
Ramon Min

Lange tijd zag het ernaar uit dat Kozakken Boys drie punten zou meenemen uit Groesbeek. Sonny Monteiro had de titelkandidaat in de 35e minuut verdiend op voorsprong gezet. Die treffer was diep in blessuretijd nog steeds de enige van de wedstrijd, ondanks de almaar groeiende druk van de thuisploeg.

Scorende doelman
Tot die fatale 95ste minuut. De Treffers kreeg een vrije trap, doelman Niels Kornelis stormde mee naar voren, meldde zich brutaal in de drukte van het strafschopgebied van Kozakken Boys en kopte de bal achter keeper Richard Arends.

Flinke domper
De vijf verliespunten in dit Paasweekend zijn een flinke domper voor de titelkansen van Kozakken Boys, dat nu in de Tweede Divisie een achterstand van acht punten heeft op koploper Katwijk. Tot afgelopen zaterdag had de ploeg van trainer Danny Buijs de titelkansen nog in eigen hand, mede omdat op de laatste speeldag nog Kozakken Boys-Katwijk op het programma staat.