Kiki Bertens opnieuw te sterk voor Tsjechische Pliskova tijdens tennistoernooi van Montreal

8 augustus 2018 om 21:12
Kiki Bertens heeft overtuigend gewonnen van Karolina Pliskova tijdens het tennistoernooi van Montreal. De Nederlandse won met 6-2 6-2. In juni speelden de twee ook al tegen elkaar waarbij Bertens eveneens won in twee sets.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg

Bertens speelt in Canada voor het eerst weer een toernooi sinds Wimbledon. In de eerste ronde van het Canadese toernooi speelde ze tegen de Canadese Carol Zhao, wat met een 6-1 6-2 eindstand werd beslecht.

Voor een plaats in de kwartfinale neemt de 26-jarige, woonachtig in Breda, het opnieuw op tegen een Tjechische; de nummer acht ingeschaalde Petra Kvitova. Bertens verloor de laatste twee wedstrijden tegen haar.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!