Video

Fraaie overwinning TOP Oss bij ADO Den Haag, dubbele cijfers voor RKC Waalwijk

21 juli 2018 om 22:15
In aanloop naar de start van het seizoen oefenen de voetbalclubs er lustig op los. Dat was zaterdag ook weer het geval. TOP Oss ging op bezoek bij eredivisionist ADO Den Haag en boekte daar een knappe overwinning, ook Jong PSV, Helmond Sport en RKC Waalwijk wisten te winnen.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Fabian Eijkhout

ADO Den Haag-TOP Oss: 0-3
In Den Haag won TOP Oss met duidelijke cijfers van ADO. De ploeg van trainer Klaas Wels kwam al na twee minuten spelen op voorsprong. Huseyin Dogan scoorde op het complex van HVV Laakkwartier. Na rust scoorden Delano Ladan, door ADO dit seizoen verhuurd aan TOP Oss, en Samed Oztoprak.

Overzicht gaat verder onder de video en de Instagram-post van TOP Oss.

Willem II-Al Khor: 0-0
Op het veld van Herpinia in Herpen, waar eerder deze week Wesley Sneijder met Al Gharafa tegen TOP Oss speelde, nam Willem II het op tegen de nummer acht uit de Qatari League: Al-Khor. In een weinig enerverende wedstrijd, die bovendien achter gesloten deuren werd gespeeld, was de stand bij de aftrap ook de eindstand: 0-0.

Overzicht gaat verder onder de Instagram-post van Willem II.

Sheffield Wednesday-NAC: 1-0
Ook NAC speelde een wedstrijd zonder publiek. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag sloot het trainingskamp in Manchester af met een nipte nederlaag tegen Sheffield Wednesday. De ploeg die uitkomt op het tweede niveau van Engeland kwam in de twaalfde minuut op voorsprong via Atdhe Nuhiu. Dat bleek later de winnende treffer. Na de wedstrijd is de selectie van NAC meteen op het vliegtuig gestapt naar Nederland.

Overzicht gaat verder onder de video van NAC-trainer Mitchell van der Gaag.

vv Oosterhout-RKC Waalwijk: 0-12
Het sportcomplex van vv Oosterhout ging twee jaar geleden in vlammen op. Zaterdag werd het vernieuwde complex geopend. Dat was een feestje waard, al werkte RKC daar op sportief vlak niet aan mee. De ploeg van trainer Fred Grim haalde hard uit. Said Bakari (2), Emil Hansson, Jari Koenraat, Ingo van Weert, Dylan Seys, Nikki Baggerman, Henrico Drost, Kevin Vermeulen, Daan Rienstra, Darren Maatsen en Melle Meulensteen scoorden voor RKC.

Jong PSV-Fortuna Düsseldorf: 5-0
Jong PSV speelde zaterdagmiddag de derde oefenwedstrijd in voorbereiding op de competitie. Op De Herdgang leek de ploeg van trainer Dennis Haar op weg naar een monsterscore, bij rust stond het al op 4-0 door doelpunten van Joël Piroe (2x), Ramon Lundqvist en Matthias Verreth. Na rust wist alleen Maxime Soulas nog te scoren, waardoor de Duitsers met 'slechts' een 5-0 nederlaag naar huis gingen.

Gemert-Helmond Sport: 1-6
Na de monsterscore tegen SV Brandevoort (0-13), volgde tegen vv Gemert een iets kleinere maar nog altijd ruime zege voor Helmond Sport. Arne Naudts was met drie treffers de grote man. Naast Naudts scoorden ook Daan Ibrahim, Diego Snepvangers en Juul Respen. Voormalig jeugdspeler van Helmond Sport Ralf Kemper scoorde de enige treffer voor Gemert: 1-6.