Kozakken Boys buigt achterstand tegen ONS Sneek na rust om in een ruime overwinning

28 november 2015 om 21:22
Topklasser Kozakken Boys uit Werkendam heeft zaterdag de wedstrijd tegen ONS Sneek met 4-1 gewonnen. Bij de rust keek de thuisclub nog tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft nam Kozakken Boys het heft in handen. Door de overwinning voeren de Werkendammers nog steeds de ranglijst in de Topklasse aan.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

Kozakken Boys kwam na twintig minuten op een 0-1 achterstand. Curty Gonzales was succesvol voor de bezoekers. De bezoekers kregen nog kansen om de voorsprong te vergroten, maar slaagden er niet in een van de kansen te verzilveren.
Orde op zakenDe ploeg van trainer Danny Buijs stelde na rust orde op zaken. Binnen een kwartier stond Kozakken Boys op een 2-1 voorsprong. Everton Pires Tavares schoot vanaf twintig meter raak en Gwaeron Stout maakte de tweede treffer.
Korte tijd later werd Tavares neergehaald in het strafschopgebied. Xavi Tekleab schoot vanaf elf meter raak, 3-1. In de slotfase werd het ook nog 4-1.