Eindstanden Brabantse teams in de Jupiler League

28 oktober 2016 om 22:35 • Aangepast 21 november 2020 om 06:31
In de Jupiler League werd vrijdagavond de twaalfde ronde gespeeld. Vooral in de wedstrijd tussen FC Oss en NAC werd veel gescoord. De rest van de Brabantse wedstrijden verliepen lang zonder doelpunten. Jong PSV en Helmond Sport kwamen zelfs helemaal niet tot scoren.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Zerrouk Youssef

FC Oss – NAC Breda: 3-4In een doelpuntrijke wedstrijd weten beide teams zich goed staande te houden. NAC kwam twee keer tot scoren voordat FC Oss een tegendoelpunt kon verwezenlijken. In de tweede helft benutte Oss een penalty en kwam gelijk te staan. De Ossenaren wisten met alle vechtlust die ze hadden zelfs op een 3-2 voorsprong te komen. Dat liet NAC niet over zich heenkomen. Cyriel Dressers zorgde voor de gelijkmaker. In de extra tijd viel ook nog het vierde doelpunt, een eigen goal van Mathieu.

FC Den Bosch – Jong FC Utrecht: 1-0Tot diep in de tweede helft wisten beide teams niet te scoren. Pas in de 78e minuut was FC Den Bosch trefzeker. Jort van der Sande bracht de Bosschenaren op een 1-0 voorsprong.

Telstar – Jong PSV: 0-0Koploper Jong PSV kwam niet tot scoren uit bij Telstar. De thuisploeg wist evenmin iets te forceren ondanks dat het team uit Velsen-Zuid de meeste kansen had.

Almere City FC – Helmond Sport: 1-0Ook in Almere verliep de hele wedstrijd nagenoeg doelpuntloos. Pas ver in de blessuretijd wist Almere City voor de 1-0 te tekenen. Helmond Sport dacht in de tweede helft nog met 0-1 voor te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat Braber buitenspel stond.