FC Eindhoven te sterk voor Sporting Hasselt, ook FC Den Bosch wint

20 juli 2016 om 22:04 • Aangepast 21 november 2020 om 08:48
FC Eindhoven heeft woensdagavond de oefenwedstrijd tegen Sporting Hasselt met 2-1 gewonnen. Mart Lieder maakte beide doelpunten.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Elzendoorn Bart

De Belgen kwamen nog wel op voorsprong. Thomas Horsten kopte de bal te kort terug op zijn eigen doelman en de spits van Sporting Hasselt profiteerde.
FC Eindhoven kwam een paar minuten later op gelijke hoogte. Een steekbal van Daoud Bousbiba bereikte Lieder, die bekwaam afrondde. De spits zorgde er in de tweede helft voor dat de Eindhovenaren het oefenduel winnend afsloten.
Winst FC Den BoschFC Den Bosch speelde woensdagavond ook een oefenwedstrijd. De amateurs van De Treffers werden in eigen stadion met 4-0 verslagen.
Romero Regales (2), Niek Vossebelt en Brandon Robinson scoorden voor de Bosschenaren.