NAC speelt laatste test voor start competitie met 2-2 gelijk tegen Sparta

30 juli 2016 om 17:07
NAC Breda heeft zaterdagmiddag in Rotterdam de oefenwedstrijd tegen Sparta met 2-2 gelijkgespeeld. Op Het Kasteel was het voor beide ploegen de laatste serieuze test voor de start van de nieuwe competitie.
Profielfoto van Ronald Strater
Ronald Strater

In de eerste helft werd er tweemaal gescoord. Zakaria El Azzouzi was succesvol voor de Spartanen en spits Cyriel Dessers meteen daarop voor de Bredase ploeg.
[tweet:body:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/759343198795948032]GelijkspelVlak na rust was het opnieuw Sparta-spits El Azzouzi die raak schoot, 2-1. Negen minuten voor tijd maakte Jef Stans er alsnog 2-2 van door een strafschop te verzilveren.