FC Oss met 7-0 vernederd, Jong PSV wint en blijft koploper

26 september 2016 om 23:54 • Aangepast 21 november 2020 om 07:23
Jong PSV heeft maandagavond zonder al te veel problemen gewonnen van Fortuna Sittard. De Eindhovense beloften blijven daardoor ongeslagen koploper in de Jupiler League. FC Oss liep tegen een flinke zeperd aan. In Amsterdam verloor de ploeg met maar liefst 7-0 van Jong Ajax.
Profielfoto van Spierts Twan
Spierts Twan

Jong PSV - Fortuna Sittard: 3-0Jong PSV speelde niet groots tegen Fortuna, maar had toch een makkelijke avond. Albert Gudmundsson was de grote man bij Jong PSV. De aanvoerder maakte alle drie de doelpunten. Voor rust scoorde de IJslander de 1-0, na een dik uur maakte hij de tweede treffer en in blessuretijd zette hij met een fraaie lob de 3-0 eindstand op het bord.
Pas in de laatste minuten werd tegenstander Fortuna Sittard een paar keer gevaarlijk. Keeper Hidde Jurrius redde nog stijlvol op een kopbal van Ferry de Regt.

Jong Ajax - FC Oss: 7-0Bij FC Oss zullen ze deze maandagavond graag snel vergeten. Keeper Ronald Koeman mocht zeven keer de bal uit z'n net vissen. Tegenstander Jong Ajax speelde bij vlagen weergaloos.
Halverwege de wedstrijd stond het nog 'maar' 2-0. Na rust kwam Ajax pas écht op dreef en kwamen er nog vijf doelpunten bij.