Kozakken Boys sluit topweek in stijl af

24 september 2016 om 22:42
Kozakken Boys uit Werkendam heeft een topweek in stijl afgesloten. Zaterdag klopten de Werkendammers tegenstander HHC uit Hardenberg met 4-1 en klommen daarmee naar de tweede plaats in de tweede divisie.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

Eerder deze week zette Kozakken Boys in de bekercompetitie al verrassend Helmond Sport opzij. Voor de volgende bekerronde staat zelfs een thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma.
StrafschopgebiedNa een kwartier spelen kwam Kozakken Boys op een 1-0 voorsprong  tegen HHC. Gwaeron Stout werd gevloerd in het strafschopgebied. Everton Pires Tavares schoot vanaf elf meter raak. Vlak voor rust verdubbelde Ahmed El Azzouti de voorsprong, 2-0.
In de tweede helft vond HHC Hardenberg via een doelpunt van Sargon Gouriye weer aansluiting met de thuisploeg. Verder lieten de ‘Boys’ het niet komen. Quentin Jakoba kopte z'n eerste competitiedoelpunt binnen en Pires Tavares maakte zijn tweede doelpunt.