NAC Breda maakt uitglijder in beker goed, Den Bosch kansloos onderuit

23 september 2016 om 23:58 • Aangepast 21 november 2020 om 07:26
nl
NAC Breda had wat goed te maken na het verlies thuis in de beker. VVV Venlo was in Breda met 2-0 te sterk.
Profielfoto van Bouma Cor
Geschreven door
Bouma Cor

NAC Breda - De Graafschap 1-0De Bredanaren begonnen vrijdagavond fel aan de wedstrijd en De Korte wist halverwege de eerste helft NAC op voorsprong te zetten met een hard schot na een scrimmage voor het doel. Dankzij de 1-0 overwinning is NAC minimaal een dag koploper in de Jupiler League.
Helmond Sport – RKC 1-1De ontmoeting tussen Helmond Sport en RKC eindigde in 1-1. Thuisclub Helmond Sport stond al na een kwartier op voorsprong door een goal van Jordy Thomassen, maar kort voor tijd scoort Rienstra de gelijkmaker.
Telstar - FC Eindhoven 1-4FC Eindhoven deed goede zaken op bezoek in Velsen-Zuid. Telstar werd verslagen met 4-1. Alemão en Lieder scoorden beiden twee keer. Door de overwinning komen de Eindhovenaren een beetje uit de onderste regionen van de Jupiler League raken.
FC Emmen - FC Den Bosch 3-0FC Den Bosch stond na een helft al met 3-0 achter in Emmen. In de tweede helft werd niet meer gescoord. Een kansloze missie voor de mannen uit Den Bosch, die veel kritiek kregen op twitter.