Willem II speelt gelijk tegen De Graafschap en weet weer niet te scoren

13 februari 2016 om 22:38 • Aangepast 21 november 2020 om 12:44
Willem II heeft zaterdagavond voor de derde keer op rij doelpuntloos gelijkgespeeld. De Tilburgers wisten hun kansen niet te benutten tegen De Graafschap: 0-0. Door het gelijkspel blijven ze op de vijftiende plaats staan.
Profielfoto van van der Meer Christel
van der Meer Christel

De nieuwe, onwennige voorhoede van Willem II komt nog maar moeizaam tot scoren. In de vorige twee wedstrijden werd het doel van de tegenstander ook al niet gevonden.

Zaterdagavond was Willem II slordig in de afronding. Een hard schot van Guus Hupperts werd gered door de jonge en talentvolle keeper van De Graafschap, Hidde Jurjus. Clubtopscorer Erik Falkenburg was voor rust al drie keer dichtbij.
Nieuwkomer niet gevaarlijkNieuwkomer Bartholomew Ogbeche werd bij de Tilburgers nog niet vaak gevaarlijk. De Nigeriaanse aanvaller die in de afgelopen transferperiode van SC Cambuur kwam, leverde Robbie Haemhouts wel een prima mogelijkheid om te scoren, maar ook hij miste. Na rust bleef Willem II kansen missen. Ogbeche schoot over en Jurjus keerde een schot van Falkenburg. In de slotfase kopte Dries Wuytens nog net naast.
Ondaan keert terug van blessureLichtpuntje voor Willem II was de terugkeer van Terrel Ondaan, die als invaller zijn eerste speelminuten maakte van dit seizoen. De 22-jarige aanvaller stond meer dan zeven maanden aan de kant, nadat hij in mei zijn kruisband had afgescheurd.