Uitslagen Jupiler League: FC Eindhoven wint, RKC Waalwijk verliest

13 februari 2016 om 01:16
Een druk programma vrijdagavond in de Jupiler League. Bijna alle Brabantse clubs kwamen in actie, alleen FC Oss was vrij. Van de spelende ploegen won er een. Verder verloor een club en speelden er drie gelijk.

NAC Breda - MVV: 1-1 NAC Breda maakte vrijdagavond een valse start. Na een paar minuten zette een doelpunt MVV op voorsprong. Na de rust kwam NAC terug en scoorde de club. Daar bleef het bij: 1-1.
Helmond Sport - FC Den Bosch: 0-0 Welgeteld zeven supporters van FC Den Bosch hadden de moeite genomen af te reizen naar De Braak. Zij zagen dat de ploeg van Wiljan Vloet de betere was in de eerste helft. Het bleef vrijdagavond echter bij 0-0.
RKC Waalwijk - FC Emmen: 0-1RKC lukte het maar niet om vrijdagavond punten te maken. Door een vroege penalty, waarbij Rick ten Voorde de bal in het doel trapte, begonnen de Waalwijkers op afstand. Ze wisten de achterstand niet meer in te halen.
Jong PSV - FC Volendam: 2-2 Het zag er niet naar uit dat Jong PSV een punt zou overhouden aan het thuisduel vrijdagavond. Na rust stond er namelijk 0-2 op het bord. Maar de ploeg kwam terug dankzij een schot van Aleksandar Boljevic en een penalty van Clint Leemans.
Almere City FC - FC Eindhoven: 1-2 FC Eindhoven heft de smaak te pakken. Voor de derde keer op rij wisten de Eindhovenaren te winnen. Deze keer gebeurde dat in Flevoland van Almere City FC. De doelpunten kwamen na een penalty van Jinty Caenepeel en een schot van Anthony van den Hurk.
FC Oss kwam deze speelronde niet in actie.