Sam Lammers redt PSV met een punt bij FC Groningen

7 mei 2017 om 18:28
nl
Het was al hoogst onwaarschijnlijk, maar nu definitief. PSV ontbreekt komend seizoen in de Champions League. De Eindhovenaren speelden zondag met 1-1 gelijk bij FC Groningen en kunnen daardoor nummer twee Ajax niet meer passeren op de ranglijst.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De Eindhovenaren kenden een desastreuze start. FC Groningen kwam al in de elfde minuut op voorsprong toen het dwars door de PSV-defensie liep en Mimoun Mahi prachtig binnenschoot.

Jeroen Zoet voorkwam vlak voor rust bovendien een grotere achterstand toen hij een inzet van Linssen keerde. Jürgen Locadia moest nog voor rust geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Sam Lammers.[tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/861208588097904640]

Lammers bewees na rust meteen zijn waarde door de gelijkmaker binnen te knikken. Even later werd een tweede treffer van de aanvaller afgekeurd.[tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/861221493874798593]

PSV sluit het seizoen door dit resultaat af als derde.